Over ons

 

Over Boxing Club Leiden

Boxing Club Leiden is een erkende boksschool die is aangesloten bij de Nederlandse boksbond. Wij zijn gevestigd op de fruitweg 30 in Leiden.

Bij Boxing Club Leiden wordt er gefocust op de traditionele bokssport. Met meer dan 30 lessen per week, is er altijd wel een les die bij jouw behoeftes aansluit. Tijdens de trainingen worden de verschillende stoottechnieken aangeleerd en verwerkt in combinaties. Om de beste resultaten te behalen, trainen we zowel op de bokszakken, als op elkaar in tweetallen. Kom je alleen? Geen probleem! Wij zorgen dat je een trainingsmaatje hebt. Daarnaast besteden onze trainers aandacht aan het verbeteren van kracht en conditie. Op deze manier heb je dé ideale workout! Of je nou op wedstrijdniveau of als recreant wilt trainen, de lessen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen!

We bieden verschillende soorten bokstrainingen aan. Naast de traditionele bokslessen voor volwassenen of kinderen, hebben we ook speciale lessen voor vrouwen of lessen fitboxing die nóg meer gericht zijn om conditie en gezondheid te vebeteren. Klik op de verschillende pagina’s voor meer info over de individuele lessen.

Wat wij belangrijk vinden

Boxing Club Leiden is een sociale en gezellige boksschool waarbij respect hoog in het vaandel staat. Boksen is bij Boxing Club Leiden toegankelijk voor jong en oud ongeacht niveau. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn tevens bijzonder belangrijk waardoor er veel in trainers wordt geïnvesteerd. Of je nu aan het fitnessen bent of aan het boksen, er is altijd een trainer die klaar staat om je te helpen.

Onze bokslessen

Inmiddels heeft Boxing Club Leiden meer dan 30 lessen per week. Er zijn bokslessen voor volwassenen, dames, jeugd en kinderen. Daarnaast zijn er speciale combinatie lessen zoals bokszaktrainingen en fitboxinglessen.

Onze faciliteiten

Boxing Club Leiden heeft inmiddels meer dan 30 lessen per week en is 7 dagen per week geopend.  Er kan de gehele openingstijd gebruik gemaakt worden van de fitness. Op de momenten dat er geen groepslessen zijn, kan er ook van alle boks faciliteiten gebruik gemaakt worden.

Er is een professionele boksring en er zijn leren bokszakken, aquabags, wallmounts en een speedball aanwezig. De fitness is ingericht met hoogwaardige kwaliteit apparatuur. Alle sporters die hier gebruik van willen maken krijgen volledige begeleiding, hierbij kan je denken aan persoonlijke trainingsschema’s en hulp met progressief opbouwen van zijn of haar trainingen.

Met het ruime aanbod in lessen, een grote professionele ruimte en fitness apparatuur van de beste kwaliteit ben je bij Boxing Club Leiden aan het juiste adres voor een goede workout.

Hopelijk tot snel bij Boxing Club Leiden!

 

Gratis proefles

Leer technisch boksen en krijg direct de perfecte workout!

Weet je niet zeker of boksen iets voor jou is? Kom langs en doe gratis en vrijblijvend een proefles mee! Op deze manier krijg je een goed beeld van de lessen en weet je zeker waar je aan begint!

Bel mij voor een gratis proefles

Wat wij belangrijk vinden

Boxing Club Leiden! is een sociale en gezellige boksschool waarbij respect hoog in het vaandel staat. Boksen is bij Boxing Club Leiden toegankelijk voor jong en oud ongeacht niveau. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn tevens bijzonder belangrijk waardoor er veel in trainers wordt geïnvesteerd. Of je nu aan het fitnessen bent of aan het boksen, er is altijd een trainer die klaar staat om je te helpen.

BOKS!

Onze bokslessen

Inmiddels heeft Boxing Club Leiden meer dan 25 lessen per week. Er zijn bokslessen voor volwassenen, dames, jeugd en kinderen. Daarnaast zijn er speciale combinatie lessen zoals circuittraining.

 

Onze faciliteiten

Boxing Club Leiden heeft inmiddels meer dan 30 lessen per week en is 7 dagen per week geopend. Op het moment dat er geen groepslessen gegeven worden, ben je van harte welkom om vrij te trainen in onze boksruimte. Uiteraard kan je de gehele openingstijd gebruik maken van de overige faciliteiten.

 

Er is bijvoorbeeld een professionele boksring aanwezig, zijn er bokszakken, speedballs etc. Tevens is er een fitnessruimte die de hele dag door te gebruiken is en krijgen de sporters begeleiding om hun persoonlijke doelen te behalen.

Met zoveel bokslessen per week, persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om zelf ook onbeperkt te kunnen trainen zijn wij dé boksschool als je wilt boksen in Leiden.

Hopelijk tot snel bij Boxing Club Leiden

Ervaringen Boxing Club Leiden

 

Mark Pontje

Beoordeling:

24 oktober 2020

Top sportschool niet te groot niet te druk.
Alles schoon en netjes! Machines goed onderhouden. Nette schone handschoenen voor het boksen.
Genoeg ruimte om vrij uit te kunnen bewegen. 1,5 m is geen probleem.

 

BOKS!

Amy Chelsea

Beoordeling:

3 oktober 2020

Fijne sportschool met goede hulp van de medewerkers! Al helemaal voor studenten!

BOKS!

Rsvandersteen

Beoordeling:

7 september 2020

Fijne boksschool goeie trainers weten waar ze mee bezig zijn echt een aanrader

BOKS!

Jordi Brouwer

Beoordeling:

30 juni 2020

Vandaag mijn eerste proefles gehad. Ik vond het een fantastische ervaring en kijk uit naar de volgende les!

BOKS!

Appie Moo

Beoordeling:

10 november 2019

Zeker de leukste/ beste sport school van leiden en omstreken!
Zal zeker een kijkje moeten nemen als je hier in de buurt woont!

BOKS!

Charmaine Documentary

Beoordeling:

25 augustus 2019

Fijne boksschool met vriendelijke medewerkers en trainers. Er hangt een hele gezellige sfeer en er is ruimte voor eigen trainingen en groepstrainingen. Ook is hier een keer een sparringswedstrijd georganiseerd, dit was onwijs goed geregeld! Deze boksschool raad ik zeker aan!

BOKS!