BOKS! BOKS!

De afgelopen maanden hebben we niet stilgezeten: we openden een nieuwe vestiging in Zwolle, organiseerden zomerwedstrijden, begonnen deze blog én besloten onze deuren voortaan vanaf 07.00 te openen. Genoeg projecten die ons zoet houden, en we doen daar graag nog ’n schepje bovenop. Laat het tromgeroffel klinken voor….. ‘De Boxcast’: onze eigen podcast – opgenomen tussen de touwen van onze eigen ring! 

Professioneel debuut
In ‘De Boxcast’ gaan we het gesprek aan met boeiende gasten, waaronder een bokser die een tijdje geleden z’n profdebuut maakte: hoe werk je toe naar zo’n professionele wedstrijd? En we spreken een bokser die laatst voor het eerst de ring instapte, hoe werk je als beginnend bokser toe naar je eerste sparwedstrijd?

Met de podcast nemen we je mee in de mooiste verhalen uit de Leidse bokswereld, en gaan we in op waardevolle tips voor jouw eigen training. De voorbereidingen voor de eerste aflevering, die op vrijdag 13 september uitkomt, zijn in volle gang.

In de tussentijd is er deze zomer gelukkig genoeg te beleven op boks-gebied. Zo beginnen volgende week vrijdag de Olympische Spelen in Parijs, waar Nederlands bokser Chelsey Heijnen voor niets minder dan Olympisch Goud gaat. Volgende week gaan we in de blog verder in op het Olympisch boksen, zodat je de Spelen goed voorbereid kan volgen!

En dan nog dit
Tot slot een praktische mededeling: ook in de zomer gaan alle lessen gewoon door volgens normale tijd, dus ook de kids- en jeugdlessen. We hanteren dus geen zomerrooster.

 

Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.