BOKS! BOKS!

 

Zin om vóór je werk- of studiedag te komen trainen? Sinds mei zijn onze deuren al om 07.00 ’s ochtends geopend, en begint de eerste les om 07.15. Geef jezelf dus een kickstart voor de dag, en geniet van de voordelen van een ochtendtraining.

De voordelen van ochtendtrainingen

1. Zet een gezonde toon voor de rest van de dag
Als je ’s ochtends begint met een goede training, werkt dat door in de rest van de dag. Je wilt tenslotte goed herstellen van je ochtendtraining, dus kan je die dag extra letten op voeding, rustmomentjes en een goede stretch tussendoor. Allemaal zaken die belangrijk zijn voor een gezonde dag.

2. Genieten van je vrije avond
’s Ochtend getraind? Dan kan je je na werk of studie richten op andere dingen die het leven leuk maken. Uitgebreid koken, een lange wandeling maken, of aan die ene serie beginnen: je hebt er genoeg ruimte voor, want je hebt al getraind!

3. Je valt ’s avonds makkelijker in slaap
Niks mis met een goede avondtraining, maar het kan ervoor zorgen dat je later inslaapt. Tijdens een training komen er hormonen vrij, zoals adrenaline. Zo’n adrenaline-boost kan nog lang doorwerken na de training. Bovendien komt er tijdens het trainen vaak warmte vrij en het kan even duren voordat je weer afkoelt.

De hormonen en warmte kunnen ervoor zorgen dat je lastiger in slaap komt. Wissel je avondtrainingen daarom ‘ns af met een ochtendtraining – wie weet slaap je als een os!

Zien we je morgenochtend?

Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.